Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Még vasárnapra is jutott program

2009.08.24. 23:03 - L.Moni

Vasárnap 11-kor mentek el Veráék, utána még pihentünk egy keveset majd indultunk Sanyiékhoz és Z. keresztszüleihez. Csincike bealudt az autóban. Pár percre kinyitotta a szemét mikor megérkeztünk Sanyiékhoz majd hozzám bújva aludt tovább. Le se bírtam tenni, ha csak megkiséreltem kapaszkodott belém, ölelt át a kis karjaival. Mersével sajnos nem találkoztunk mert Ő is aludt. Tette a dolgát:)) Cicusunk egy idő után felébredt és feltalálta magát:) A fiúk megnézték a forma1-et majd mentünk tovább. Marika néniékhez.

Ott voltak Jozsóék és Hajniék is. Erik ballagása óta nem találkoztunk velük. Jó volt beszélgetni. Gréti pedig játszott a többi gyerekkel. Na meg  Kicsivel, a kutyával játszott volna. D e Ő már öreg és nem igazán szereti a gyerekeket- Elég nehezen értette meg cicusom, hogy ne menjen a kutya közelébe.

Végigpörögte minike a vasárnapot is. Etse csak 9 után sikerült elaltatni.

Azt hiszem a nyár utolsó hosszú hétvégéjére igazán szuper programot hoztunk össze számára. Pihenni nem sokat hagytuk :))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr501336110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása