Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az a fránya fűnyíró

2009.08.12. 14:42 - L.Moni

Nagyon nem szereti csincike ha füvet nyírok. Pedig néha kell mert  a fű nő.

Ma reggel miután kikisértük az apját elővettem a fűnyírót és nekiláttam a nyíráshoz. Grétikém meg a síráshoz. Egyszerűen nem tudta abbahagyni. Csak állt a kapu előtt és zokogott. Miután leraktam a fűnyírót, megbizonyosodott róla, hogy kellő távolságba van tőlem a gép, már rohant is hozzám és kapaszkodott a nyakamba. Nem engedte, hogy folytassam. Fogalmam sincs miért fél tőle. Az ütvefúró mellett édesen alszik. A zajongós gépek közül a pórszívóért nem rajong csak, az orrszívás miatt. A fűnyíró most utálat tárgya lett. mindenesetre lenyírtam a füvet, míg Ő aludt. Aztán majd kitalálunk valamit, hogy cicus meg a gép összebarátkozzanak. De ha az nem is jön össze, legalább zokogni ne zokogjon ha elővesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr861305178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása