Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nagyiék látogatóban

2009.07.23. 11:23 - L.Moni

Hétfőn reggel eljöttel hozzánk anyumék és nővéremék. Illetve Brigiéktől csak a fél család. A másik fele Orosházán maradt.  Nagyon-nagyon jó volt.

Hétfőn alig, hogy megjöttek elmentünk egy nagyot sétálni. Grétikém és Vivien néha egymás kezét fogva jött, néha kergették egymást. Néha cipeltették magukat:)

A "kis" keresztfiam Viktor felásott egy nagy darabot a kertben. A "kicsikém" már 13 éves, magasabb mint én és már a lányokon jár az esze:))

Vendéglátónak nem vagyok túl jó. Az nem elég, hogy elöző este összeraktam a rablóhúst, magától nem sül meg. Én viszont elfelejtettem betenni a sütőbe. Anyu kérdezte 11 óra után, hogy mi is lesz az ebéd. Ráadásul akkor még a krumplisaláta se volt sehol pedig az hidegen jó. De a végére minden besímult. Anyuék segítettek. Mindenki jóllakott. Gréti és Vivi hatalamsat játszott délután Entikével. Anyu, apu, Brigi+ én beszélgettünk. Viktorom meg udvarolt a barátnőjelöltnek MSN-en keresztül:))

Z. hazajött, nyűgösen, fáradtan és rögtön belémkötött így inkább el is mentünk a háztól sétálni. A dunapartot céloztuk meg, de alighogy a közelébe értünk rengeteg szúnyog támadott meg minket így jobbnak láttuk ha visszafordulunk. Sétáltunk egy nagyot a ház környékén. Este alig bírtam elaltatni csincikét. Teljesen be volt lelkesedve, hogy itt alszanak a vendégei is:))

Reggel ahogy kinyílt a szeme le is mászott az ágyról. Mindenkit felébresztett. Nehogy már aludjon bárki is amikor Ő ébren van:)) Folytatták Enti nyúzását (szegény kutyus) Vivivel, motoroztak, szaladgáltak. A Vivi imádat még inkább fokozódott Grétimnél. Úgy néz még mindig az unokanővérére mint egy Istennőre. Lesi minden lépését, próbálja utánozni amit Ő tesz. Néha felülkerekedik haramiában az ego és odacsap vagy épp harap de azért inkább az volt a jellemző, hogy mindent csinált Vivi után:))

Az én drága nővérkém befejezte a kert rendbetételét, Viktorom ásott, anyum főzött, apum meg felfurta az előszobába a függönyt. Na meg a spájz elé is fel lett téve a választó függöny. Ebéd és cicus ébredése után megint sétáltunk egy nagyot. Grétikém is elég jól bírta pedig meleg volt nagyon.

Olyan nagyon jó volt az a két nap. Kár, hogy olyan gyorsan eltelt és már indultak is vissza Orosházára anyuék. Ilyenkor utálom, hogy olyan messze lakunk egymástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr101262640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása