Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Úszás új helyen

2009.07.11. 18:56 - L.Moni

A régi megszokott uszodánkat felújítják. Talán szeptemberre elkészül. Addig is Kriszti néni és Karcsi bácsi egy másik uszodában tartja meg az órákat. Ez vadonat új, 2 hónapja átadott épületben van. Nem igazán tetszett Grétikének:( Hidegebb volt a víz, nagyon sokan voltak és az egész olyan rideg volt. Na meg nyűgösebb is volt Gréti egy fokkal a kelleténél. Biztos meg fogja szokni, meg mi is. Szép hely és innen a háztól sokkal közelebb van mint a régi uszoda. Kriszta ráadásul azt mondta, hogy ha beválik ez a hely akkor lesznek itt is meg ott is. Ami nagyon jó volna. Mert továbbra is járatnánk cicust úszásra. Ráadásul lassan már a nagycsoportba fog járni és valóban meg fog tanulni úszni:)

Miután hazaértünk Ő Entizett én meg palacsintát sütöttem. Majd megcsináltuk Z.-vel a homokozóját. Mivel most nem tudtunk venni kész homokozót ötleteltünk. Volt itt egy régi ágy. Annak a keretét hasznosítottuk homokozóként. Elég jól néz ki, tetőt meg majd csinálunk rá. Kiraktunk a homokozó mellé egy polcot is így ott lesznek egy helyen a kinti játékok. Majd egyszer lesz csinálva fölé egy szép tető, mellé meg mászóka, csúszda. Na meg medence. Mondjuk az már jövőhét elején odakerül, legalábbis egy ideinglenes aztán majd jövőre megkapja a vízforgatós nagymedencét:)

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr611240724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása