Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Bővült a család:)))

2009.07.09. 07:20 - L.Moni

Már négyen vagyunk:))

Hétfőn délután fél 5 után pár perccel csatlakozott a mi kis családunkhoz egy ici-pici barna csöppség. Egy édes örökmozgó, állandóan játszani akaró, imádnivaló kis tacskó.

Már hosszú hónapokkal ezelőtt megbeszéltük Z-vel, hogy kap majd haramiapalánta egy kiskutyát. "Gyűjtötte" rá a pénzt a kicsi lány. 2 nagy perselyt tömtünk tele apróval amit a kutya megvételére szántunk. Miután kiköltöztünk úgy gondoltuk akkor megkaphatja. Hisz oly nagyon vágyik rá. Ez a kis kutya miránk várt. Gazdija már-már úgy döntött le is veszi a netről a hírdetést és megtartja magának Őt. Hát nem így lett:))) Entitás (röviden csak Enti) itt alszik a teraszon. Kezdi megszokni Grétikém szeretet rohamait:))

Azzal kezdődött a kapcsolatuk, hogy Cicusom megemelte Entit. Naná, hogy a pocakját szorította meg:( Nem is tetszett Entitásnak. Aztán beledobta a medencébe a kutyust. Biztos úgy volt vele Gréti, hogyha neki természetes közeg a víz akkor a kutyájának is az.Kipróbálta, hogy a füle meg a farka levehető-e. Persze hogy nem és ezt sírássak jelezte is a kutyus.

Tud ám vele kedves is lenni Haramia:)) Eteti mikor Ő maga is eszik. Ad neki inni. Bemászik hozzá a dobozba és ott simogatja. Átöleli és mondja neki, hogy szereti:)))

Most 3 gyermek van a háznál. Gréti, Apa, Enti:)) Imádnivalóak:))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr201235671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása