Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Orosházán I

2009.07.05. 08:36 - L.Moni

Szombat kora reggel, ébredés után nem sokkal indultunk Orosházára. Csibe egész jól viselte az utat, csak a végefelé dőlt ki. Z. szüleihez mentünk először majd miután kellően elbűvölt mindenkit átjöttünk anyukámékhoz. Itt voltak a keresztgyermekeim, Vivien, Viktor és Dávidka. Cica elemében érezte magát. Nem is volt hajlandó aludni. Folyamatosan Vivi után koslatott. Egy másodpercre nem hagyta egyedül az unokanővérét:))

4 után kimentünk Gyopárosra kerti partira. Barátaink házasodtak össze még 2 hete és a a baráti kőrnek most volt tartva a lagzi. Haramiapalánta még anyumék utcájában elaludt. Nem sokat, csak 15 percet, aztán kezdett ismerkedni a sok emberrel. Eleinte el nem távolodott volna tőlem vagy az apjától, nagyon ismeretlen volt neki a hely, a sok idegen arc. Egy idő után már pár lépésre elment tőlünk és próbált más gyerekekkel ismerkedni. Elég lassan ment de aztán csak feloldódott. Gyurmázott a többiekkel, rajzoltak, rohangáltak együtt. Jól érezte magát nagyon. Ment fel az emeletre a többiek után, körbe-körbe szaladgált a kertben. Luca ügyesen bevonta a játékokba. Viszont rettenetesen fáradt volt. 8 után el is jöttünk mi ketten mert már csak csetlett-botlott. Apa maradt még bulizni én meg megküzdöttem a lánnyal az alvásért. Nem adta könnyen magát annak ellenére, hogy alig állt a lábán. De azért én nyertem. Félig a kiságyba félig a franciaágyon de elaludt. Sokat forgolódott, elég nyugtalanka volt de azért pihent egy kicsit. Kíváncsi vagyok ma milyen nagyon fog pörögni. Remélem fog aludni délben mert pihenés nélkül neki azért még sok egy nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr271227386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása