Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Költözés I

2009.07.01. 07:21 - L.Moni

Szombat kora reggel úgy döntöttünk mégis elmegyünk csincikével úszni hisz a következő hétvégén lesz utoljára a nyáriszünet előtt és mi akkor Orosházán leszünk. Hát............... Csodababa extrán anyás, bújós volt. Nem csinálta igazán a feladatokat sem. Mire kijöttünk éreztem, hogy kicsit melegebb a homloka, irány a gyógyszertár, vettünk lázmérőt mert azt a drágám eltörte még pénteken. Itthon megmértem, hőemelkedés :(

Nekiláttunk bepakolni az autóba. Grétikénk hathatós közreműködésével, semmiből sem akart kimaradni pedig fáradt is volt, meg a hőemelkedés....... Az első körből mi kamaradtunk. Míg Z. meg G. kihozta a cuccot mi otthon pakoltunk. Készültünk elő a következő körre. Próbáltam közben haramiacicababát altatni de nem akart lemaradni semmiről. Küzdött az alvás ellen.

Következő kör előtt mérve lett csinci hője. Már láz:( Extra nyűg hisz 5 percet aludt összesen és már 4 óra elmúlt. Eldöntöttem mi is kimegyünk a focussal hátha alszik az úton. Alvás nem volt, csak sírás meg folytonos apuciiiiiii, apuciiiiiiiiiii kiabálás. De legalább a lázcsillapító hatott. gyosr megbeszélés után eldöntöttük, hogy szombaton még nem alszunk kint. Nem lesz még egy kör. A fiúk is fáradtak voltak meg az orvosa is pesten van Grétinek ha esetleg szükség volna rá. Hazafelé bealudt az autóban, fél órát aludt de ez pont elég volt a felpörgésre. Utána nem tudott elaludni csak 10 után. Z. már rég horkolt mellettünk de cica még sírt, nyűglődött:( és ez az egész éjszakára jellemző volt. Többször ébredt, nagyon nyugtalanul aludt. Tapintás alapján hőemelkedése is volt, de nem vettem elő a lázmérőt, hogy megnézzem mert nem akartam felzaklatni még ezzel is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr531219327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása