Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Hidegfront

2009.05.28. 07:48 - L.Moni

Extra nagy hisztivel:((

Tegnap haramiám a türelmem határait próbálgatta igen intenzíven. Hajnali 5:41-kor kelt és kezde a műsort ami tartott egészen este 20:23-ig az esti elalvásig. Napközben csak egy rövid alvás idejére volt csend. Pont annyit aludt, hogy megfőztem az ebédjét. Ahogy elzártam a gázt az étel altt már kelt is sírva.

Semmi sem volt jó egész nap. Mindenért sírt és sírt és sírt. A hidegfront megtette a negatív hatását. Nagyon nehzen telt el a nap. Délután a hideg szél ellenére már inkább kimentünk a játszótérre hátha ott jobban viseli majd. De ott se igazán volt jó. Azért játszott ő csak közben látványosan szenvedett is:(

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr241148218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása