Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

De jó, hogy Cicus nem.................

2009.05.19. 19:45 - L.Moni

Tegnap voltunk a Heim Pál gyermekkórházban. Vera barátnőmék mentek Bálintkával a bőrgyógyászatra és ha már bejöttek Pestre akkor hozták magukkal a náluk maradt zsiráfot. Cicus egyik kedvencét. Olyan nagyon rossz volt nézni azt a sok gyermeket akik ott várakoztak a vizsgálatokra. Összeszorult a szívem és kirázott a hideg mikor beléptem a kórház ajtaján. Hálával tartozom Istennek azért, hogy nekünk nem kell oda járnunk. Hogy Grétikénk egészséges. Hogy a legnagyobb problémánk a hisztije. Ahogy néztem ott a szülőket a gyermekeikkel.................. Minden tiszteletem az övék. Járni a vizsgálatokra, ellenőrzésekre. Izgulni, hogy minden rendben legyen vagy legalábbis ne romoljon a kicsi állapota a két vizsgálat között. Mindezt úgy végigcsinálni, hogy a gyermek ne érezze a feszültséget és az örökös aggódást. Ha már csak azt nézem, amin Veráék keresztül mennek. Allergia, havonta új kenőcs mert az előző már nem használ. Nem mindegy mit főznek. Odafigyelni nehogy egyen tejes, tojásos ételeket Bálint mert pár perc után olyan csúnya lesz a bőre és ráadásul még viszket is neki, hogy rossz nézni:(

Grétikénk szerencsére egészséges. Hónapok óta nem volt beteg. Még ezek az undok hasmenése vírusok is elkerülték (kop-kop-kop) Tele van energiával és rosszasággal:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr921132074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása