Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Meglepetés hétvége volt a szülőknek

2009.05.04. 13:57 - L.Moni

Én még régebben említettem Z-nek, hogy mi lenne ha meglepnénk a szülőket anyák napján de gyorsan, gondolkodás nélkül lehurrogott akkor. Aztán miután én mindent úgy intéztem, hogy maradunk pesten (főztem, vásároltam egész hétvégre) kitalálta, hogy mégis menjünk. Mindezt péntek reggel fél 7-kor.Kilenckor már Gabival ültünk a kocsiban és tartottunk hazafelé. Akinek van gyermeke az tudja, hogy hihetetlenül jó időt futottunk:)) Hisz volt reggeli, öltözés, pakolás, játékválogatás, mert nem volt mindegy mit viszünk magunkkal. Szóval minden amivel lehet időt húzni:))

Z. szüleihez mentünk először. Kellően meglepődtek:)) Körbeörülték gyorsan törpcsininket. Cica megnézte a malacokat, csirkéket de egyik sem érdekelte igazán. A cocáknál az volt a jó, hogy dobálhatott be zöldet a tyúkoknál meg, hogy anya bement összeszedni a tojást. Az örök sláger nála a kutya:)) A kutyaimádatát tőlem örökölte.

Átmentünk anyumákhoz. Ott is volt ám meglepetés:)) Ráadásul ott voltak a keresztgyermekeink is. Olyan jó volt velük is találkozni, beszélgetni, átölelni őket. Hiányoztak már nagyon. Remélem idén nyáron is haza tudok menni hozzájuk pár napra cicussal. Gréti Istennőként néz fel Vivienre. Követte minden lépését. Amit Vivi csinált azt csinálta Ő is. A nagylánynak szallag volt a hajába kötve, hozta oda a mamától elkunyizott szallagot és kötnöm kellett az Ő hajába is. Biciklizést gyakorolt (elég kevés sikerrel:)), de majd belejön:) Viszont muszály volt mert Vivi bicajozott:)) Este sírt mikor Vivi hazament és reggel az első gondolata ébredéskor is a nagylány volt:)) Bújt is hozzá mikor megjöttek. Volt még szalonnasütés is és aztán gyakorlatilag már el is telt a hétvége. Hazafelé még beugrottunk Hugikáékhoz mert már velük is nagyon rég találkoztunk. Hát Ferike hatalmasat nőtt. Szerintem lassan már nem is hívhatjuk Ferikének egyszerűen csak Feri lesz. Igazi nagy kamasz. Olyan "nyegLeós":))) Hugiéknál volt nyuszi. Kivettem neki a ketrecből megmutatni. Szegény kicsi állat örülhet, hogy megmaradtak a fülei:)) Cicus folyton abba markolt bele:))

Az a két nap nagyon pörgősre sikeredett. Gréti alig aludt valamit napközben (pénteken és szombaton is úgy gondolta, hogy 30-30 percet elég az alvásra pazarólni) este meg elájult. Szombat este itthon már 8 óra előtt jóval és reggel fél 8-ig aludt!!! Ilyet se sűrűn csinált az utóbbi időben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr461102234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása