Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Jó kis nap

2009.04.29. 21:48 - L.Moni

Címkék: játék

Jó napunk volt ma:) Csak ketten, csincike meg én. Apa ma este bulizik valahol nap közben meg dolgozott.

Hát mi sem unatkoztunk:)) Délelőtt voltunk a családsegítőknél játszóházban, zenebölcsi volt. Gréti meg szokásához híven elemében érezte magát. Rohangált fel-alá. Játszott a játékokkal és látszólag nem figyelt de annak ellenére mikor kellett be tudott kapcsolodni a mondókázásba, táncba:)) Hazafelé sétáltunk és vettünk epret mert cicus rászokott. Naponta két-három alkalommal is kér. A zöldségesnél meg látott banánt és rögtön venni kellett azt is. Még ott elkezdte enni. Meg is jegyezte az eladó, hogy ritkán lát ilyet. A legtöbb kisgyerek a cukorért, csokiért, chipsekért nyafog és ahogy kézbe kapja már falja is. Grétikém ezt a műveletet banánnal vitte végbe:))

A déli alvás elég rövidkére sikeredet és szinte rögtön akart volna kimenni a játszóra. Hatalmasat tombolt ott is. A parkban lévő utazó vidámparkban kezdtünk. Megengedték, hogy kipróbálják a kisvasutat, körhintát a kicsik. Persze nem voltak beüzemelve csak felülhettek rá. Hát mindet végigpróbálta. Rohangált egyiktől a másikig majd vissza. A majáliskor szerintem nagy ívben kerüljük a parkot mert egy vagyont el lehetne ott költeni töppicur szórakoztatására:)) Sikerült rávenni a továbbmenetelre és eljutottunk a játszótérre is:)) Homokozott, csúszdázott, hintázott. De nem ám a kicsiknek való hintán. Ő már a nagyot használta. Ügyesen kapaszkodott és óvatosan jött le róla. Nagyon büszke volt magára (körbe is dicsértem) Haza nem igazán akarózott neki jönni, pedig már nagyon fáradt volt. Fél hét után aztán sikerült ráterelni a hazafelé tartó útra.

Gyors vacsora, fürdés majd játék (hogy honnan van ennyi energiája?) Kapott a játszóházban egy kicsi montessori tornyot és azzal játszottunk. Megmutattam neki miként kell összerakni Ő pedig fél órán keresztül elvolt vele. Ha végzett kérte, hogy szedjem szét újra meg újra. Csak úgy tudtam tőle elkérni, hogy megigértem, holnap az apukájával fog vele játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr771094523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása