Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

nénnííí, játszó, fagyi stb:)

2009.04.12. 20:29 - L.Moni

A nyuszika hozott Grétinek egy orvosi szettet. A sztetoszkóppal szeret a legjobban játszani. Felhúzza a pólónkat és úgy "vizsgál" meg minket:) Közben mondja: nénnííí:) Annyira édes ahogy kiejti a pici száján:)

Ma amúgy elég mozgalmas napunk volt. Korán reggel már ki kellett menni vele a kertbe hintázni. Majd miután elkészültam az ebéddel elmentünk a játszótérre, a messzebbire kocsival. Apát rávette (vagy inkább apa vette rá Grétát) hogy csússzanak le a nagy csúszdán. Naná, hogy ismételni kellett. De homokoztunk, hintázott és a kisebb csúszdákat is végigpróbálta. Miután hazaértünk evett, aludt majd nyűgösen kelt. Nyűgösség nyomban elmúlt mikor ismét elindultunk a játszóra. A közelebbire. Majd elmentünk az állatokat megnézni. Etette a kecskét. Felismerte a libát, rögtön mondta: gá-gáá. A kosra azt mondta: búúúúúúúú:)) Ő se tudhat még mindent:) Miután megunta az állatokat elmentünk fagyizni. Egyedül megevett egy gömb meggyes fagyit, majd busszal jöttünk haza, ezzel is Grétinek kedvezve:) Imád buszozni. Kapaszkodik Ő is mint mi. Lelkesen magyaráz ha látja, hogy nyílik vagy csukódik az ajtó. Zokon veszi ha lát egy buszt és mi nem ülünk fel rá.

Miután hazaértünk az udvaron kötöttünk ki. Hintázott, a maradék pár szál tulipánt is igyekezett tönkretenni. Na meg megtanult egy új szót. Mivel apája "kocka" a lányából is igyekszik azt csinálni. A cicus meg hajlik rá. Az új szó pedig a "laptap" . Apa laptopja akar lenni. Nagyon édes ahogy mondja és mutatja is, hogy épp mit nevez meg:)

Most épp az asztalánál ül és iszik. Hamarosan alvás majd ha holnap jó idő lesz akkor kirándulás.

Még pár kép a napról na meg a tiramisuról:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr471061469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása