Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Mesebeli nátha

2009.03.09. 19:58 - L.Moni

Egész hétvégén a mesebeli náthával küzdöttünk programokkal körítve. Hol előjött, hol nem. Péntek délutánra teljesen elmúlt és szombat reggel is teljesen tünetmentesen, virgoncan ébredt. Elmentünk kettesben úszni, másnapos aput itthonhagytuk regenerálódni:))Az úszást szokás szerint igazán élvezte. Extra gyorsan elröpült az idő. Ahogy hazaértünk rögtön felébresztette az apukáját, nehogymárŐaludjonhaénébrenvagyok jogcímmel. Délután itt volt a Gabi, vele is nagyott játszott. este felé már megint kijött rajta a nátha. Sokat fojt a nózija, kicsit köhögött.

Vasárnap reggel megint teljesen tünetmentesen ébredt. Teljesen felpörögve. Az ebéd Gabinál volt. Ott találkoztunk Zoli szüleivel és Sanyival. Na a pörgés ott folytatódott. Náthának nyoma sem volt csak a fáradtságnak mert aludni azt nem akart nehogy lemaradjon valamiről is. Mikor ebéd után elindultunk ki apa házához aludt a kocsiban egy keveset. Na ébredés után extra nyűgös volt. Bementünk vásárolni a madaras tescoba, azt végig üvöltötte. hazafelé úton is sírt. Köhögött, folyt az orra. Tüsszögött:( Ennek ellenére elmentünk apa unokatestvéréhez. Apa boldogan nézte milyen nagyon felszabadultan játszik Gréti más gyerekekkel. Az anyukája is megjegyezte, hogy meglátszik Cicuson milyen gyakran van közösségbe. Azonnal feltalálta magát és semmiből sem maradhatott ki.

Estére viszont nagyon kész lett. Nyűglődött, szenvedett a kis drága. Éjszaka is nyugtalanul aludt. Többször ébredt, sírva:(

Ma reggel pedig a nátha megint:( Köhögés, teli a nózi:(Ringató így elmaradt, itthon randalkázott. Rohangálás közben néha megállt köhögni majd szaladt tovább. Most itt fekszik a karjaimban. Remélem hamar elalszik és jót is fog aludni. 

A mesebeli náthája meg eltünhetne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr18992107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása