Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Azok a fránya étkezések

2009.02.09. 09:47 - L.Moni

Hát igen. Mostanában az étkezések szőrnyűek. Kiscsibe levegővel és némi teával táplálkozik. Múlthéten mindösszesen 2 alkalommal evett "jól". Kedden a játszóbölcsiben és vasárnap a családi ebédből. Tudom, hogy nem egyforma senkinek sem az étvágya. Nem is erőltetem neki az étkezéseket de amikor egész nap 1,5 virslit és egy kevés joghurtot eszik akkor az azért már aggaszt. Kedélyállapota amúgy jó. Nem fogyott, rohangál, pörög, kacarászik. Imádja rosszban törni azt a csodás kis buksiját:))) Viszont sokkal nyugodtabb lennék ha csak egy iciri-piciri mennyiséggel is de többett enne. A ma reggelie egy kicsi banán volt. Pedig sok mindennel próbálta kínálni. Kedvenc felvágottai, virsli, májas, lekváros kenyér. Semmi:(( Csak egy pici gyümölcs. Ebédre almafőzelék. Remélem elfogadja. A többi meg talány. Elfogyni nem fog. Egyszercsak visszatér az a régi jó étvágya. Legalábbis bízom benne.

Olyan nagyon ügyesen eszik már egyedül. Kiskanállal vagy akár villával is. Édesen koncentrál és csak arra figyel, hogy a falat bekerüljön a szájába. Ráadásul mostmár megint engedi, hogy etessem. Merthogy egy ideig nem lehetett. Most újra. Sőt. Tegnap az ebédet csak így fogadta el.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr51931650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása