Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Az elmúlt év

2008.12.31. 18:52 - L.Moni

A 2008-as év nagyon szép volt. Grétikém tette széppé számomra.

Öröm volt nézni, ahogy hónapról hónapra fejlődik. Megfordult, mászott felült, felállt, elindult. Minden új dolognak hihetetlenül örültem és hihetetlenül büszke voltam rá. Ő pedig korához képest rohamosan fejlődött. Minden fel akart fedezni, semmirről sem akart lemaradni. Gondolom ez így lesz a következő sok-sok évben de az első 3-at az Én aszisztálásommal fedezi fel:)))

1; január

Ekkor már rendszeresen jártunk úszni amit imád a mai nap is. Még rendszeresen mértem minden étkezését és mikor kis lusti volt akkor cumisüvegből kapott pótlást. Természetesen anyatejet:))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anyához bújva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cumikirálynők

 

 

 

2; február

Itt már nagyon ügyesen forgolódott, "kutyázott" próbálkozott az üléssel. Mászni kezdett. Első alkalommal a kávés csészém volt a célpont:)) Sikerült neki. Igaz lassan tette meg az utat de haladott előre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3; március

Felállt. Teljesen egyedül, büszkén, boldogan:))) Én meg szívbajt kaptam majdnem. Elaltattam és beleraktam az ágyába és meg kimentem a konyhába az ebédemért. Mikor jöttem vissza a kis haramia állt a kiságyba. Persze azon a részen ahol nem volt semmi az ágy mellett. Így ha esetlegesen megingott volna akkor a parkettára esik. Még aznap lejjebb lett engedve mindkét ágya. A fenti és a lenti is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4; április

Mindenben segít. Újraértelmezi a játékait. Szélesebb körben fedezte fel a világot maga körül. Elkezdtük a kóstolgatásokat. Nagyon nehezen fogadta el az új ízeket. Mindent kiköpött, makacsul fordította el a fejét mire rájöttünk, hogy Ő az extrán savanyú dolgokat szereti. Meggy, sárgabarck, savanyú alma bármikor bármennyi jöhetett. Ezek segítségével vezettem aztán be az új ízeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5; május

Kapaszkodva lépeget, nagyon ügyesen. Próbálja elengedni a bútorokat de még ahhoz nem elég jó az egyensúly érzéke.Sorra bújnak ki a fogacskák és emiatt sajnos felborultak az éjszakák. Volt, hogy 15 alkalommal sírt fel panaszosan. De a hónap végére 6 foga volt :)))Az úszás egyre jobban megy neki. Már a víz láttán is boldogan sikongat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6; június

9,5 hónaposan elindult:))) Kissé bizonytalanul, meg-meg inogva de megy:)) Nekem meg potyognak a könnyeim, még most is mikor visszaemlékezem rá. Hihetetlenül büszke voltam és vagyok rá de bennem volt a félsz, hogy hova siet ennyire. Nem lesz-e ebből gond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7; július

Lakodalomban voltunk ahol hatalmasat bulizott a kicsi lány:)) Büszkén mutatta a családnak, hogy milyen nagyon ügyes. A fogacskák továbbra is dúródnak kifelé, így az éjszakák talán még nehezebbek. Úszás most szünetel ezért rendszeresen járunk strandra ahol minden félelem nélkül nekiindul a víznek még akkor is ha nem vagyunk mellette. Mindenhová felmászik egyedül. A járása már sokkal stabilabb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8;augusztus

Végigcsavarogtuk:)) Állatkert, Kézműves kiállítás, strand, strand és strand. Abból sosem volt elég :)) éééés megkapta a nagy ágyat. Merthogy Ő már nem volt hajlandó aludni a kiságyban. kapott egy szép fenyő ágyat, leesésgátlóval persze. Imádja:)) Már az összeszerelésében is intenzíven segített.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9;szeptember

Az első születésnap:)) A fogai száma 12. A játszótérre már babakocsi nélkül, sétálva megyünk. Sajnos kiderült, hogy allergiás a szőlőre. Így az tiltólistás. Jövőre hátha ehet már. Egyre jobban igényli a közösséget. Elkezdtünk járni ringató foglalkozásra. Nagyon tetszik neki:))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10; október

Sikerült választani egy házat. Mind a hármonknak tetszik. Új szokása, hogy zsiráf jelmezben van egész nap. Még a du alvás is jobban esik benne:))) Most már tudatosan pózol a fényképezőnek. Elég idétlen képet tud vágni:)) Egyre többett beszél. A legmeghatóbb szavakat az apja kapta. 2,5 hét szabi után visszament dolgozni és mikor elmagyarázta a lánynak kiscica átölelte és azt mondta "Ne menj"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11; november

Apa megvette a házat. A hideg beálltával nem tudunk menni játszótérre ezért játszóházba járunk. Valami elfoglaltság kell. A fogai száma 16, kiszenvedtük. Ezeket is. Megvolt az első komoly, sebes baleset. Elesett a saját lábában. Pár napig látható volt a prezúr a nóziján:)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12; december

Nagyon pörgősre sikeredett:)) Minimax nap, Mikulás, csavargás, sütés és Karácsony. Annyi inger, élmény érte ebben a hónapban, hogy alig győzte feldolgozni. Egyre hisztisebb, így akarja érvényesíteni az akaratát. Egyenlőre kevés sikerrel:)) Rengeteget nőtt egyik hónapról a másikra. Kénytelenek voltunk neki venni új badykat mert kinőtte a készletet:))

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr80850771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Download site 2019.03.15. 20:56:14

Bajar maritere alessandri calendario - Gaba with adderall

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása