Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy csendes nap

2008.12.27. 18:38 - L.Moni

A ma reggelünk csodás volt. 1/4 8-ig aludt:)) Jókedvűen ébredt. Rögtön be kellett kapcsolni neki a lepkéjét. Egy világító fali dísz ami szerintem nem szép de Grétike rajong érte. Ezt is most kapta krácsonykor a nővéreméktől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma voltunk együtt vásárolni, kellettek elemek az új játékába meg egy új ébresztőóra. Hát kiscica végigdumálta az egészet:)) Be sem állt a szája. De legalább az oly nagyon mogorva emberek arcára is mosolyr csalt. Nem tudtak mellette szó nélkül elmenni:)) Csodás kisugárzása van a kicsikémnek.

Ebéd után hatalmasat aludt. Olyan ájulás szerűen dőlt ki. Felült a kanapéra, odaültem mellé megkérdeztem szeretne-e bújni. Hozzámsímúlt és 1 percen belül már horkolt is. 2 órán keresztül. Aztán sétáltunk egy nagyot hármasban a parkban. Minden kutyát megcsodált. Magyarázott nekik, versenyt ugatott velük.

Most már fáradt, mindjárt jön az esti rutin.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr89844161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása