Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Nem tudom mi lenne a jó 2

2009.04.28. 12:36 - L.Moni

Címkék: kullancs

Nem tudok dönteni, hogy beadassuk-e csincikének a kullancs elleni védőoltást. Beszéltem Timivel a védőnőnkkel is erről. Az Ő és a doktornő véleménye szerint nem fontos beadatni ilyen pici gyermeknek. Tapasztalatuk szerint inkább a nagyobb, már óvodáskorú gyermekeket részesítik előnyben a kullancsok illetve a tőlük idősebb korosztályt.

De. Mindig van egy de! Mi nagyon sokat vagyunk kint, ráadásul ha kiköltözünk apa házába akkor szerintem beimátkozni sem fogom tudni a lányt. A kullancsok meg nagyon el vannak szaporodva. A unió meg betíltotta az egyetlen hatásos irtó szert, így még több lesz a parkokban, erdőkben. Játszóterek környékén. Mi sem tudjuk az udvart majd így lepermetezni. Ha megcsípné egy kullancs és valami komoly baj lenne belőle örök életre magam hibáztatnám mert nem adattam be az injekciót ellene. De a Lyme-kór ellen az sem ad teljes védelmet.

Ma, holnap eldöntjük és ha beadatjuk akkor csütörtökön felíratom a doktornővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr51091283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.05.01. 10:35:13

Ez egy igen nehéz döntés, de úgy is jól döntötök! Az biztos, hogy már most lászik, hogy Gráta baba egy rendkívül eleven kiscsaj, és az Anyukája is sokat viszi kirándulgatni ;)


süti beállítások módosítása