Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Egy fárasztó nap

2009.02.02. 09:06 - L.Moni

A tegnapi nap nagyon hosszú volt. Kezdve azzal, hogy már az éjszaka is elég nyűgösre sikeredett. Sajnos elég sokat ébredt fel a drágám. Ebédre mentünk sógoromhoz és kis csibém túlpörgött. Egyszerűen nem volt hajlandó aludni. Végülis megértem őt. Ott maximálisan Ő volt a középpontba. Hisz körberajongta az anyósom és a két sógorom na meg persze mi is ott voltunk:)) Rohangált, sikongatott és bizony néha hisztizett. Nagyon elfáradt de az láttán csak az ugrálás jutott az eszébe az alvás nem. Csak 2-kor aludt el az autóban, pedig már 10-kor nagyon fáradt volt. Sajnos nem vitte túlzásba az alvást, mindösszesen fél órát aludt és aztán indult újra a pörgés. De ez már nagyon nyűglődéssel volt teli. Többször sírt délután, állandóan kézben akart lenni. Az apját nem hagyta pihenni, úgy volt vele ha Ő nem aludt akkor más sem aludhat. Este már fél 7 után lefürdettük és még nem volt fél nyolc mikor beájult. Én meg vele együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr1917582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása