Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Annnya djere!

2009.01.23. 10:50 - L.Moni

Új szokás:)) Odajön hozzám, megfogja a kezemet, van amikor még mondja is, hogy : Annya djere és odavezet, megmutatja mit szeretne. Enni vagy inni. Felmenni fürdeni, sétálni menni vagy egyszerűen csak lépcsőzni. Annyira ügyes:)) Napról-napra fejlődik. Csinál valami új dolgot. Apájának már csak lazán úgy köszön, hogy: szijja appa. Kérésre idehoz nekünk bármit. Megkeresi és hozza lelkesen. Távirányító, kis cipő valamelyik játéka:)) Önállóan kiviszi a bögrénket kávézás után a konyhába. Ekkor szemfülesnek kell lennünk mert beleteszi vagyis inkább ejti a mosogatóba és így elég gyorsan kopnak a csészéink :)) A könyvei nagyon érdeklik, magától lapozgatja őket de nem szereti ha felolvasunk neki. Látványosan mással kezd foglalkozni.

Tegnap du itt voltak barátnőmék és Barnitól megtanult a lány lelkesen bólogatni. Nagyon ügyesen, határozott mozdulatokkal bólint most már az igenre. Eddig csak a fejrázás ment neki a nemre:))

Nagyon jót játszottak amúgy. Igazán összeszokott párosnak számítanak. Gyakorlatilag minden héten összefutunk egy játék erejéig:))

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr22897296

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.04.06. 03:43:18

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása