Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Strandon

2009.07.30. 10:28 - L.Moni

Hétfőn strandoltunk:)))

Igaz, csak úgy sikerült rávenni Z.-t, hogy megigértem neki ma palacsinta lesz az ebéd. (elég elkeserítő, hogy egy családi programra csak így lehet rávenni)

Nagyon jó volt:))) Törppicúr csak lesett nagy szemekkel, hogy hová megyünk. Boldogan bólogatott arra a kérdésre, hogy örül-e de nem szólalt meg. Ahogy lepakoltuk a cuccokat már fogta is a karúszóját és úgy ahogy volt ment  volna a vízbe. Ruhástól:))) Na ezt azért nem engedtük, gyors vetköztetés és 5 percen belül a vízben voltunk. Hatalmasat fürdött:)))ééééééééééés még csúszdázott is:))) Apájával persze.

A sárgán csúsztak le. Első alkalommal kicsit bizalmatlan volt de aztán csak azt lehetett tőle hallani, hogy oda csúúúsz:)

Hál Istennek nem voltak sokan és így nagyon jó volt strandolni. Nem kellett másokat kerülgetni, közel a medencéhez találtunk helyet és így nem kellett messziről a medencéhez sétálni. Grétikénk nagyon elfáradt. A kocsiban hazafelé majdnem elaludt de sikerült egy fagyival ébren tartani. Aztán meg kicsit túlpörgött de azért időben elaludt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr251277180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása