Gréti & Gergi

A kis családom mindennapjairól, de legfőképpen a mi kis csodánkról, Grétáról. 2010 július 2.-án bővűlt a mi kis családunk és most már Gergő is az életünk része:) Ő sem maradhat ki a jóból:)

Imád a háznál:))

2009.03.24. 20:35 - L.Moni

Tegnap délután ki kellett mennünk a házhoz mert jött a vízszerelő felmérni a terepet, meg az egyik asztalos az árajánlattal. Cica nagyon jól érezte magát kint és bent egyaránt. Már eleve a mosásra itélt kiskabátját adtam rá de jól is jártam vele. Amivel csak össze tudta magát kenni azt megtette. Ő maga és a ruhája is tiszta kosz lett:))

Feltérképezte a lakást, hogy mi minden változott. Kipróbálta a szerszámokat amiket apáék előlhagytak. Felment az emeletre, hogy ott mi a változás, benézett mindenhová. Egy ici-pici helységet nem hagyott volna ki az ellenőrzésből:)) Az udvart is körbeszaladta és elégedetten nyugtázta, hogy minden rendben. Nagyon szeret kint lenni. Ő miatta vette meg apa azt a házat és úgy néz ki, hogy megérte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gretababa.blog.hu/api/trackback/id/tr201023332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amina09 2009.03.25. 10:23:50

Szóval házba költöztök! De jóóóó! Gréta baba nagyon fogja élvezni, ahogy azt az "előzetesből" is lehet látni. Mikorra van tervezve a beköltözés? És milyen előrelátó Anyuka vagy - tudtad, mibe kell öltöztetni Grétikét. :)

L.Moni 2009.03.26. 08:20:19

@Amina09: Ha minden jól megy akkor májusban költözünk. De annyi minden kell még addig megcsinálni. Most úgy érzem sose lesz kész.

Amina09 2009.03.26. 12:15:22

Május nemsokára itt lesz,de izgalmas. Kitartás hozzá! :)


süti beállítások módosítása